Så här använder du webbspelaren

Förutom i appen på desktop, mobil och surfplatta kan du även lyssna på Spotify i webbläsaren med vår webbspelare.

Du kommer åt hela Spotify-katalogen och många av de funktioner som du hittar i appen – du kan bland annat:

• Söka efter artister, album, spår och spellistor.
  • Bläddra bland rekommenderade och nya releaser och genrer och teman.
  • Få tillgång till och redigera Ditt bibliotek, inklusive spellistor, låtar, album och artister.
  • Visa artistsidor.

Följande webbläsare har stöd för webbspelaren:

Fungerar det inte?

• Din webbläsare kan behöva uppdateras. Du kan kontrollera det här och uppdatera den i Hjälp-delen i webbläsarens meny.
  • Testa att öppna webbspelaren i ett privat fönster/inkognitofönster. Du hittar alternativet att öppna ett nytt privat fönster/inkognitofönster i webbläsarens meny.
  • Om du ser meddelandet ”Uppspelning av skyddat innehåll är inte aktiverat” kollar du in Aktivera webbspelaren.
  • Kontrollera @SpotifyStatus för att se om det finns några aktuella problem.
  • Vissa delade eller offentliga nätverk (t.ex. skolor/arbete/kontor) begränsar åtkomsten till vissa tjänster. Du kan kontakta de som ansvarar för nätverket för mer information.

Om det fortfarande inte fungerar kan du testa att lyssna i desktop-appen i stället.

Senast uppdaterad: 22 april 2021