Hjälp med webbspelaren

Spela upp Spotify direkt i webbläsaren med vår webbspelare.

Gå till webbläsaren

Webbläsare som stöds:

• Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Opera
  • Safari

Fungerar det inte?

• Se till att webbläsaren är uppdaterad. Kontrollera och uppdatera den i webbläsarens hjälpsektion.
  • Testa att öppna webbspelaren i ett privat fönster/inkognitofönster.
  • Vissa delade eller offentliga nätverk (t.ex. skolor/arbete/kontor) begränsar åtkomsten till vissa tjänster. Du kan kontakta de som ansvarar för nätverket för mer information.

Om det fortfarande inte fungerar kan du testa att lyssna i desktop-appen i stället.

Felmeddelandet "Uppspelning av skyddat innehåll är inte aktiverat"

Om du ser det här meddelandet (eller liknande) måste du aktivera Widevine-pluginprogrammet eller ladda ned ett mediepaket.

Obs! Du behöver inte ladda ned något för att aktivera pluginprogrammet och det påverkar inte din onlinesäkerhet.

Välj din webbläsare och läs mer om om hur du aktiverar webbspelaren.

1. I webbläsarens adressfält anger du chrome://settings/content
  2. Under Skyddat innehåll aktiverar du Tillåt att skyddat innehåll spelas upp på webbplatser.

Klicka på Aktivera DRM i det gula varningsfältet högst upp på skärmen.

Om du inte ser det gula fältet:

1. I webbläsarens adressfält anger du about:preferences#content
  2. Aktivera Spela upp DRM under DRM-innehåll .

N-utgåvorna av Windows 10 kräver ett Media Feature Pack för att aktivera webbspelaren.

1. Gå till Microsoft Download Center.
  2. Välj språk och klicka på Ladda ned.
  3. Välj din plattform och klicka på Nästa.

Mer information och en fullständig installationsguide finns i Microsoft Download Center .

Senast uppdaterad: 13 augusti 2021