Adress och verifiering för Duo-planen

Planhanteraren kan kontrollera och ändra adress på sin Duo-sida.

Logga in på din Duo-sida

Vi ber medlemmar bekräfta att de bor med planhanteraren genom att ange sin fullständiga adress:

• När de går med
  • Om vi inte kan bekräfta deras info

Obs! Vi spårar inte din plats. Vi kontrollerar bara din adress för att verifiera.

Finns inte adressen med i listan?

Om din adress inte fylls i automatiskt anger du den och väljer sedan Hitta.

Om du fortfarande inte hittar den kan du välja din byggnad, ditt gatunamn eller en offentlig plats eller byggnad i närheten. Använd bara inte någon annans adress.

Fungerar inte verifieringen?

Om vi inte kan bekräfta uppgifter som vi får från en inbjuden medlem förlorar hen åtkomsten till planen.

Senast uppdaterad: 22 april 2021