Sonos

Hitta och spela enkelt den musik du gillar med Spotify och Sonos. Du kan dessutom röststyra musiken med Alexa.

Obs! Om du inte hittar din Sonos-högtalare i listan med enheter i din Spotify Connect uppdaterar du din Sonos-högtalare.

Kom igång

Mobil och surfplatta

1. Ladda ned och öppna Sonos-appen.
  2. Tryck på More och sedan på Add Music Services.
  3. Välj Spotify och sedan Add Account.
  4. Ange dina kontouppgifter för Spotify.

Desktop

1. Ladda ned och öppna Sonos-appen
  2. Klicka på Add Music Services till höger och välj Spotify.
  3. Klicka på Next och sedan på Add Account.
  4. Ange dina kontouppgifter för Spotify.

När du har länkat dina konton kan du börja spela upp musik! Anslut trådlöst med Spotify Connect eller Airplay. Styr musiken med Spotify-appen, Sonos-appen eller med din röst med Alexa.