Dela från Spotify

Dela låtar, album, artister, spellistor, poddar och din profil från appen.

1. Gå till det du vill dela och tryck på  (iOS)/  (Android).
  2. Välj Dela. Du kan dela:
    • till sociala nätverks- eller meddelandeappar
    • genom att kopiera en länk
    • med en Spotify-kod.
  1. Högerklicka på det som du vill dela eller välj  bredvid det.
  2. Välj Dela. Här kan du Kopiera länk eller Kopiera inbäddningskod.

Tips: Håll ner ALT-tangenten (Windows) eller Option-tangenten (Mac) om du behöver Spotify URI.

Dela en Spotify-kod

Följ stegen för delning och hämta en Spotify-kod för det som du vill dela.

Därefter kan en vän skanna koden med sin mobilkamera.

Du kan också ta en skärmbild för att dela den med flera.

Gå till spotifycodes.com för att hämta en högupplöst Spotify-kod.

Skanna en Spotify-kod

För: Mobil och surfplatta

Obs! Spotify behöver åtkomst till din mobilkamera för den här funktionen.

1. Tryck på Sök
  2. Tryck på sökfältet.
  3. Tryck på kameran .
  4. Tryck på SKANNA.
  5. Rikta kameran mot en Spotify-kod.