Avsluta

Avsluta din Premium-plan när som helst på din kontosida.

1. Logga in på spotify.com/account
  2. Gå till Din plan och klicka på ÄNDRA PLAN.
  3. Bläddra till Spotify Free och klicka på AVSLUTA PREMIUM.

Din Premium-plan fortsätter tills nästa faktureringsdatum, då ditt konto växlas till den kostnadsfria versionen.

Du behåller dina spellistor och din sparade musik när ditt konto blir kostnadsfritt. Du kan också logga in och spela upp spår med reklam..

Finns det inget alternativ för att ändra din plan?

Det betyder att din plan är kopplad till ett partnerföretag (t.ex. din telefon- eller internetleverantör).
Avsluta genom att följa kontaktlänken på din kontosida under Betalning.

Om du betalar via iTunes följer du Apples instruktioner om att avsluta.

Har du ett Spotify Free-konto?

Det här betyder att det inte finns någon Premium-plan att avsluta och att det inte finns någon betalningsinformation på kontot.
Om du debiteras har du troligtvis Premium på ett annat konto. Prova att logga ut och in igen med andra inloggningsuppgifter.

Senast uppdaterad: 13 augusti 2021