På vilka enheter kan jag spela upp Spotify?

Begränsa inte Spotify till bara en enhet …

Du kan ladda ned appen på alla sorters datorer, mobiler och surfplattor. Kolla in systemkraven för att se om din enhet är kompatibel.

Du kan också spela upp Spotify på spelkonsoler, högtalare, tv-apparater, smartklockor, i bilen och på andra enheter.

Explore Spotify innehåller info om fler kompatibla enheter. Du kan också läsa om hur du skickar din musik till olika enheter med Spotify Connect eller Bluetooth.

Kan jag spela upp på flera olika enheter samtidigt?

Du kan logga in och lyssna på Spotify på så många enheter du vill utan att behöva ändra dina inställningar, men du kan bara spela upp på en enhet åt gången.

Obs! Om du startar uppspelning på en annan enhet pausas den tidigare enheten. Om du vill dela ditt Premium med andra kan du kolla in Premium Family.

Offlineenheter

Om du har Premium kan du ladda ned musik för offlinelyssning på upp till fem enheter i taget.

Om du laddar ner musik på en sjätte enhet raderas nedladdningarna automatiskt från den enhet som varit oanvänd längst.

Senast uppdaterad: 18 juni 2021