Enheter som stöder Spotify

Obs! Du kan bara spela på en enhet i taget per konto.

Du kan ladda ner appen för din dator, mobil och surfplatta.

Ladda ned appen

Versioner som stöds
iOSiOS 12 eller senare
AndroidAndroid OS 5.0 eller senare
MacOS X 10.11 eller senare
WindowsWindows 7 eller senare

Webbspelaren

Du kan spela Spotify från din webbläsare.

Gå till webbspelaren

Webbläsare som stöds:

• Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Opera
  • Safari

Andra enheter

Appen finns i vissa bilar, TV-apparater, spelkonsoler, smartklockor och mer. Kolla in appbutikerna för dessa enheter.

Du kan även spela upp på många fler enheter med trådlösa anslutningar som Spotify Connect, Bluetooth, Apple AirPlay, Chromecast, Alexa, Google Assistent och mer.

Kolla in Spotify Everywhere för kompatibla enheter, eller kolla med tillverkaren.

Obs! Spotify-innehåll får endast användas med Spotify-appen, webbplatsen med webbspelaren eller appar som på annat sätt auktoriserats av Spotify.