Universitetet eller högskolan finns inte med i listan för Premium Student

Om du inte ser ditt universitet/din högskola i listan när du registrerar dig för Premium Student finns det inte stöd för det just nu.

Du kan begära att sheerID lägger till en högskola/ett universitet i listan över berättigade institutioner.

Anteckningar:

• Spotify kan inte påverka deras beslut.
  • Det kan ta upp till 30 dagar, men SheerID kommer att överväga din begäran och svara.
  • Om ditt land inte finns med i listan går det för närvarande inte att lägga till din högskola/ditt universitet i listan med berättigade institutioner.