Uppspelningskö och historik

För: Premium

Visa och bestäm vad som spelas upp härnäst med uppspelningskön.

Du kan dessutom se din senaste lyssningshistorik i desktop-appen. Det är perfekt när du glömt namnet på en bra låt du lyssnade på för inte så länge sedan.

Välj din enhet nedan för att ta reda på hur.

Klicka på uppspelningskön  i det nedre högra hörnet för att se vilken låt som spelas härnäst.

Lägga till låtar

1. Högerklicka på den låt du vill lägga till.
  2. Klicka på Lägg till i kön

Tips: Om du lyssnar på ett album köar Spotify automatiskt alla låtarna på albumet.

Ta bort låtar

1. Högerklicka på den låt du vill ta bort från uppspelningskön.
  2. Klicka på Ta bort från kön

Ändra ordning

1. Klicka och håll ned på den låt du vill flytta under Nästa i uppspelningskön.
  2. Dra och släpp den till önskad plats.

Senaste lyssningshistorik

Klicka på HISTORIK i uppspelningskön för att se de senaste 50 låtarna du lyssnat på.

För att se vad som kommer spelas upp härnäst:

1. Tryck på fältet Nu spelas längst ned på skärmen (ovanför menyraden).
    Obs! På surfplatta trycker du på albumomslaget i sidomenyn.
  2. Tryck på uppspelningskön  längst ned till höger.

Lägga till låtar

1. Tryck på  (iOS) eller  (Android) bredvid den låt du vill lägga till.
  2. Tryck på Lägg till i kön .

Tips: På iOS kan du även svepa åt höger på en låt för att lägga till den i din kö.

Om du lyssnar på ett album eller en spellista köar Spotify automatiskt alla låtarna på albumet eller spellistan.

Ta bort låtar

1. Tryck på  till vänster om den låt/de låtar du vill ta bort i uppspelningskön.
  2. Tryck på TA BORT.

Ändra ordning

1. Tryck och håll ned  till höger om låten i uppspelningskön.
  2. Dra och släpp den till önskad plats.

Senast uppdaterad: 20 maj 2021