Uppspelningskö

Visa och bestäm vad som spelas upp härnäst med uppspelningskön.

Välj din enhet för att ta reda på hur du hittar och redigerar din kö.

För: Premium

1. Tryck på fältet Nu spelas längst ned på skärmen.
    Obs! På surfplatta trycker du på albumomslaget i sidomenyn.
  2. Tryck på uppspelningskön  längst ned till höger.

Lägga till låtar

1. Tryck på  (iOS)/ (Android) bredvid det spår du vill lägga till.
  2. Tryck på Lägg till i kön.

Tips: På iOS kan du även svepa åt höger på en låt för att lägga till den i din kö.

Ta bort låtar

1. I uppspelningskön trycker du på  bredvid de spår du vill ta bort.
  2. Tryck på TA BORT.

Ändra ordning

1. I uppspelningskön trycker du och håller ner  bredvid spåret.
  2. Dra och släpp den till önskad plats.

Klicka på uppspelningskön  längst ned till höger.

Lägga till låtar

1. Högerklicka på den låt du vill lägga till.
  2. Klicka på Lägg till i kön

Ta bort låtar

1. Högerklicka på den låt du vill ta bort från uppspelningskön.
  2. Klicka på Ta bort från kön

Ändra ordning

1. Klicka på och håll ned den låt du vill flytta i uppspelningskön.
  2. Dra och släpp den till önskad plats.