Debiterats men använder inte Spotify Premium

Du kan av misstag ha registrerat dig för Premium. Testa att logga in med inloggningsuppgifter som du brukar använda online.

Obs! Du kan skapa ett konto på några olika sätt, t.ex. med e-postadress, telefonnummer, Facebook eller Apple. Försök logga in med dessa för att hitta ditt konto.

Logga in på din kontosida

Kolla även att din familj och dina vänner inte har använt dina betalningsuppgifter. Om de har det bör de avbryta eller ändra betalningsmetod och ersätta dig för kostnaden.

Om du behöver mer hjälp hör du av dig här och väljer Prenumeration > Jag behöver hjälp med debiteringar > JAG BEHÖVER FORTFARANDE HJÄLP.

Senast uppdaterad: 16 april 2021