Spotify på Garmin Smartwatch

För: Premium

Styr musiken från din handled med Spotify på Garmin Smartwatch.

Ladda ner musik och poddar till din Garmin Smartwatch och lyssna offline och utan din telefon.

Obs! Du kan bara spela musik och poddar som du laddar ned.

Enheter som stöds

Kolla in Spotify EveryWhere eller Garmin Connect IQ-butiken för att se de Garmin-enheter som stöder Spotify.

Skaffa Spotify på Garmin Smartwatch

Skaffa Spotify på Garmin Smartwatch med dessa steg

1. Öppna Spotify på din klocka.
  2. Tryck på Ditt bibliotek och sedan på Lägg till musik och poddar.
  3. Tryck på Lägg till  för att ladda ned.

Tips: Tryck på Uppdatera nedladdningar under Ditt bibliotek för att uppdatera dina nedladdade spellistor och poddar.

1. Öppna Spotify på din klocka.
  2. Tryck på Ditt bibliotek och sedan på Redigera nedladdningar.
  3. Tryck på Ta bort  bredvid valfri nedladdad spellista eller podd. Du kan också bläddra längst ner och trycka på Ta bort alla.

Mer information finns i Garmins supportcenter.