Garmin-smartwatches

För: Premium

Spotify och Garmin-smartwatches har inlett ett samarbete för att ge dig den ultimata musikupplevelsen under ditt träningspass.

Ladda ner musik och poddar direkt till din Garmin-smartwatch och lyssna utan en internetuppkoppling, eller till och med utan din mobil!

Kom igång

Se till att du installerar Garmin Connect IQ-appen och att din enhet och klocka är anslutna till samma WiFi.

1. Öppna Connect IQ-appen på din mobil.
  2. Sök efter Spotify och tryck på Ladda ned.
  3. Bläddra upp till Min musik på din klocka och välj Spotify. Du ser ett popup-meddelande där du ombeds att kolla i Connect IQ-appen.
  4. I Connect IQ-appen ombeds du att logga in på Spotify och ansluta dina konton. Tryck på OKEJ för att bekräfta
  1. Öppna Spotify på din klocka.
  2. Tryck på Ditt bibliotek och sedan på Lägg till musik och podcasts.
  3. Här hittar du Nyligen spelade, Spellistor, Skapat för dig, Träning och Podcasts.
  4. Tryck på Lägg till  för att ladda ned.

Tips: Tryck på Uppdatera nedladdningar under Ditt bibliotek för att uppdatera dina nedladdade spellistor och poddar.

Anslut din klocka till dina Bluetooth-hörlurar för att börja lyssna! Styr din musik med spela upp, pausa, shuffle, hoppa över och volymkontrollerna.