Hjälp med Google-inloggning

Om du registrerar dig med Google kan du logga in med ditt Google-konto.

Det gör det extra enkelt och säkert att logga in på Spotify.

Registrera dig med Google

Har du redan ett Spotify-konto?

Just nu kan du inte ansluta ett befintligt konto till Google.

Om den e-postadress du använder för Spotify är samma som den du använder för Google uppmanas du att logga in med din e-postadress och ditt lösenord i stället.

Om den e-postadress du använder för Spotify skiljer sig från den du använder för Google skapar du ett nytt konto om du väljer att registrera dig med Google.

Kan du inte logga in med Google?

Skapa ett Spotify-lösenord för att logga in med din e-postadress i stället.

1. Gå till vårt formulär för återställning av lösenord.
  2. Ange den e-postadress du använder för Google.
  3. Kolla i din inkorg om du har fått ett e-postmeddelande från oss för att återställa lösenordet.

Det betyder att du inte behöver använda Google-knappen för att logga in. I stället kan du ange den e-postadress du använder för Google och det nya lösenordet.

Skapa ett Spotify-lösenord

Om det här inte funkar kan du få hjälp här.