Stänga ditt konto och radera dina uppgifter

Har du Premium?

Du kan stänga ditt konto själv för att radera ditt Premium‑konto permanent.

Stäng ditt konto

Om du vill avsluta din Premium‑prenumeration kan du byta till den gratis Spotify‑planen för att sluta betala. Du kommer fortfarande att kunna lyssna på musik i shuffle med reklam.

Har du inte Premium?

Du kan stänga ditt konto själv för att radera ditt gratis Premium‑konto permanent från alla Spotifys appar och tjänster.

Stäng ditt konto

Öppna ditt konto igen

När du stängt ditt konto skickar vi ett e‑postmeddelande med en länk som du kan använda för att återaktivera det inom 7 dagar.

Efter de sju dagarna har gått kan du inte längre återaktivera ditt konto och processen med att radera dina uppgifter startas. Du kan alltid skapa ett nytt konto.

Var den här artikeln till hjälp?