Stänga ditt konto och radera dina uppgifter

Har du Premium?

Klicka på följande länk för att avsluta ditt Premium‑konto och radera dina uppgifter permanent.

Avsluta ditt konto och radera dina uppgifter

Om du vill avsluta din Premium‑prenumeration kan du byta till den gratis Spotify‑planen för att sluta betala. Du kommer fortfarande att kunna lyssna på musik i shuffle med reklam.

Obs! Om du avslutar ditt konto och raderar dina uppgifter förlorar du åtkomst till alla köpta ljudböcker eller live‑biljetter till framtida evenemang.

Har du inte Premium?

Du kan klicka på följande länk för att avsluta ditt gratis Spotify‑konto och radera dina uppgifter permanent från alla Spotifys appar och tjänster.

Avsluta ditt konto och radera dina uppgifter

Obs! Om du avslutar ditt konto och raderar dina uppgifter förlorar du åtkomst till alla köpta ljudböcker eller live‑biljetter till framtida evenemang.

Öppna ditt konto igen

När du stängt ditt konto skickar vi ett e‑postmeddelande med en länk som du kan använda för att återaktivera det inom 7 dagar.

Efter de sju dagarna har gått kan du inte längre återaktivera ditt konto och processen med att radera dina uppgifter startas. Du kan alltid skapa ett nytt konto.

Obs! Du kan använda samma e‑postadress till att skapa ett nytt konto efter 14 dagar efter att du har avslutat ditt konto.