Debiterats två gånger

Vi debiterar varje Premium-plan en gång i månaden.

Om du ser flera Spotify-betalningar under samma månad finns det några saker du kan kontrollera.

Bytt plan?

Om du uppgraderar till en annan plan (t.ex. Premium Duo) sker din första betalning för den nya planen några dagar tidigare än normalt för att kompensera för den nya, högre månadskostnaden. Efter det fortsätter du att betala en gång varje månad på (eller nära) dagen för den första betalningen.

Är avgiften väntande?

Kontrollera status för betalningarna i ditt kontoutdrag.

Om betalningen visas som väntande eller under bearbetning är det en tillfällig auktorisationsavgift som gjorts av din betalningsleverantör.

Om en återkommande betalning misslyckas försöker vi dra den igen senare. I ditt kontoutdrag kan du se både den misslyckade betalningen och betalningen som har gått igenom, men bara en har faktiskt dragits.

Blev betalningen försenad?

Om en återkommande betalning misslyckas försöker vi dra den igen senare. Det kan leda till att din betalning behandlas senare än vanligt och visas två gånger i samma månad. Du kan kontrollera dina kontoutdrag för att bekräfta det. Nästa månads betalning fortsätter på eller i närheten av ditt vanliga faktureringsdatum.

Betalar du för flera konton?

Du kan av misstag ha registrerat dig för Premium på ett annat konto.

Testa att logga in med inloggningsuppgifter som du kan ha använt för att skapa ett konto.

Obs! Du kan registrera dig på några olika sätt, t.ex. med e‑post, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Försök logga in med dessa för att hitta ditt konto.

Kolla även att din familj och dina vänner inte har använt dina betalningsuppgifter. Om de har det bör de avbryta eller ändra betalningssätt och ersätta dig för kostnaden.

Kontakta kundsupport om du behöver mer hjälp.