Ändra e-postadress

1. Logga in på din kontosida.
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL.
  3. Ange din nya e-postadress under E-post.
  4. Bekräfta ditt lösenord.
  5. Klicka på SPARA PROFIL.

Klart! Ett bekräftelsemeddelande med ändringarna skickas till både den gamla och nya e-postadressen.

Funkade det inte?

Det innebär att ditt Spotify-konto skapades genom Facebook, så du behöver inte ändra din e-postadress för att logga in.. Välj bara LOGGA IN MED FACEBOOK eller FORTSÄTT MED FACEBOOK för att komma åt ditt konto.

Om du inte kan logga in med Facebook följer du de här stegen:

1. Gå till sidan för återställning av lösenord.
  2. Ange den e-postadress som är registrerad på ditt Facebook-konto.
  3. Fortsätt för att skapa ett lösenord för kontot.

Kolla in återställ lösenord om du behöver hjälp.

Nu kan du logga in med e-postadressen som du använder för Facebook och det nya lösenordet.

Om det är möjligt att du redan har använt din e-postadress för ett annat konto kan du försöka använda vårt formulär för lösenordsåterställning för att komma åt det kontot.

Om du tror att någon annan använder din e-postadress ska du följa dessa steg för att kontakta oss:

1. Gå till det här kontaktformuläret och välj Prenumeration och sedan Övrigt och JAG BEHÖVER FORTFARANDE HJÄLP.
  2. Välj Premium som din prenumerationstyp.
  3. Ange din e-postadress.
  4. Ange ditt namn.
  5. Beskriv ditt problem och skicka in/starta chatt.

Om du inte har åtkomst till en e-postadress på ditt konto kan du inte uppdatera den såvida du inte redan är inloggad på din kontosida.

Men du har några alternativ:

• E-postleverantören kan hjälpa dig få åtkomst till e-postadressen.
  • Du kan börja om på nytt med ett nytt konto.
    Obs! Du kommer inte att kunna avbryta befintliga prenumerationer på Premium.
  • Eller kontakta oss med dessa steg:
    1. Gå till det här kontaktformuläret och välj Prenumeration och sedan Övrigt och JAG BEHÖVER FORTFARANDE HJÄLP.
    2. Välj Premium som din prenumerationstyp.
    3. Ange din e-postadress.
    4. Ange ditt namn.
    5. Beskriv ditt problem och skicka in/starta chatt.
    1. Gå till det här kontaktformuläret och välj Prenumeration och sedan Övrigt och JAG BEHÖVER FORTFARANDE HJÄLP.
    2. Välj Premium som din prenumerationstyp.
    3. Ange din e-postadress.
    4. Ange ditt namn.
    5. Beskriv ditt problem och skicka in/starta chatt.
    {!/C77789}

Senast uppdaterad: 14 april 2021