Spotify på TV

Många TV-apparater erbjuder en Spotify-app. Kolla i appbutiken på din TV eller set top-box och sök efter Spotify.

Logga in på en TV-app

Öppna Spotify-appen på din TV och logga sedan in på ett av följande sätt:

• Ange den e-postadress och det lösenord du använder för Spotify.
  • Öppna Spotify-appen på din mobil eller surfplatta och hitta din enhet med Spotify Connect.
  • Välj LOGGA IN MED PINKOD. Gå sedan till www.spotify.com/pair på en annan enhet och ange den pinkod som visas på skärmen.

Andra sätt att lyssna via en TV

Du kan också ansluta Spotify till din TV med dessa enheter:

Fungerar inte din TV-app?

• Kontrollera att din TV är ansluten till internet
  • Kontrollera appbutiken på din TV för att se om det finns uppdateringar för Spotify-appen
  • Kontrollera att programvaran på din TV är uppdaterad
  • Starta om Spotify-appen
  • Starta om TV:n
  • Starta om ditt WiFi
  • Radera Spotify-appen och installera den sedan på TV:n på nytt
  • Prova att ansluta till ett annat WiFi-nätverk om det är möjligt

Om problemet kvarstår kan du be TV-apparatens tillverkare om vidare hjälp.

Senast uppdaterad: 28 april 2021