Bixby

Använd röstkommandon för att styra din musik med Samsung Bixby

Kom igång

För: Samsung Galaxy Note8/S8 och senare.

1. Om du inte redan gjort det laddar du ned Spotify till din Samsung-telefon.
  2. Tryck på Bixby-knappen (som finns på sidan av din Samsung-telefon) för att öppna Bixby Assistant Home.
  3. Svep åt vänster för att hantera appar.
  4. Tryck på Spotify och sedan på CONNECT ACCOUNT (ANSLUT KONTON).
  5. Logga in eller registrera dig för ett Spotify-konto och fortsätt för att tillåta åtkomst.

Ditt Spotify-konto är nu länkat till Bixby, så du kan helt enkelt be om att något ska spelas upp!