Enheter som stöder Spotify

Obs! Du kan bara spela på en enhet i taget per konto.

Du kan ladda ned appen för din dator, mobil och surfplatta.

Ladda ned appen

Versioner som stöds

iOS

iOS 14 eller senare

Android

Android OS 5.0 eller senare

Mac

OS X 10.15 eller senare

Windows

Windows 10 eller senare

Obs! Om din enhet inte uppfyller minimisystemkraven uppgraderar du den för kunna att installera Spotify-appen.

Webbspelaren

Du kan spela upp Spotify från din webbläsare.

Gå till webbspelaren

Webbläsare som stöds:

• Chrome
  • Firefox
  • Edge
  • Opera
  • Safari

Andra enheter

Appen finns i vissa bilar, TV‑apparater, spelkonsoler, smartklockor och mer. Kolla in appbutikerna för dessa enheter.

Du kan även spela upp på många fler enheter med trådlösa anslutningar som Spotify Connect, Bluetooth, Apple AirPlay, Chromecast, Alexa, Google Assistent och mer.

Kontakta tillverkaren för att ta reda på vilka enheter som är kompatibla.

Obs! Spotify-innehåll får endast användas med Spotify-appen, webbplatsen med webbspelaren eller appar som på annat sätt auktoriserats av Spotify.