Komma igång

Miljontals låtar och tusentals poddar finns bara några steg bort.

Hämta appen

Spotify är tillgänglig på desktop, mobil, surfplatta, tv, i bilen och klockan och mer! Vi har till och med en app i ett kylskåp – Samsung Family-hubben.

Skapa ditt konto

Välj bara REGISTRERA DIG från inloggningsskärmen i appen.

Du kan använda din e-postadress eller ditt telefonnummer, eller ditt Facebook- eller Apple-konto.

Fler registreringsuppgifter är valfria, som kön, födelsedatum och vad vi ska kalla dig (ditt visningsnamn).

Börja spela

Utforska och upptäck! Ju mer du använder Spotify, desto mer lär vi känna dig och kan rekommendera musik och poddar bara för dig.

Välj din enhet och läs mer om grunderna i hur du spelar upp.

Använd Sök  för att hitta det du vill spela upp

Tryck på SHUFFLE (Android) eller (iOS).

Låtar spelas i slumpmässig ordning.

Med Premium kan du spela upp låtar i vilken ordning du vill. Tryck bara på de låtar du vill lyssna på.

Använd Sök  för att hitta det du vill spela upp

Lyssna på ett av dessa sätt:

• Klicka på
  • Håll musen över ett spår och klicka på
  • Dubbelklicka på det du vill spela upp

Tips: Gilla dina favoriter för att spara dem i Ditt bibliotek . Det hjälper dig att skapa en samling och det hjälper oss att lära känna dig så att vi kan ge dig rekommendationer.