Din information, dina betalningar och integritet pĂĄ en och samma plats.

Family-plan

Premium Family är en rabatterad plan för upp till sex familjemedlemmar som bor tillsammans.

• Planmedlemmar har separata konton med Premium‑funktioner
  • Planhanteraren är den person som betalar för planen
  • Planhanteraren hanterar tillägg och borttagningar av medlemmar
  • Planhanteraren kan ställa in filter för explicit innehĂĄll för medlemmar

Planhanterare kan även skapa hanterade konton för unga lyssnare. Du hittar mer information i Hanterade konton för Premium Family.

Hantera Premium Family

Obs! Plan‑medlemmarna kan bara byta plan en gång var tolfte månad.

Så här går du med i eller lämnar en Family‑plan

Obs! Plan‑medlemmarna kan bara byta plan en gång var tolfte månad.

Du behöver vara inloggad på ditt eget Spotify‑konto och ha tagit emot ett e‑postmeddelande om att gå med.

• Du behöver bo ihop med Family‑planhanteraren.
  • Ange samma adress som planhanteraren när du gĂĄr med i planen.