Lands- eller regionsinställningar

Om du reser till ett annat land eller en annan region kan du ta med dig Spotify!

Premium

Om du har Premium kan du resa vart som helst utan att behöva ändra dina inställningar.

Om du flyttar till ett annat land eller en annan region permanent måste du uppdatera din betalningsmetod till en som utfärdats där:

1. Logga in på din kontosida
  2. Gå till Din plan och klicka på UPPDATERA bredvid din betalningsmetod.
  3. Ange en ny betalningsmetod som utfärdats i ditt nya land eller din nya region.

Ändringarna börjar gälla från nästa faktureringsdatum.

Spotify Free

Om du har Spotify Free kan du använda Spotify i ett annat land eller en annan region i upp till 14 dagar.

Om du vill fortsätta lyssna efter 14 dagar kan du ändra dina inställningar:

1. Logga in på din kontosida
  2. Klicka på REDIGERA PROFIL
  3. Bläddra ner till Land eller region och välj den nya platsen från listrutan.
    Obs! Ditt nya land eller din nya region visas bara när du faktiskt befinner dig där.
  4. Klicka på SPARA PROFIL.

Du kan också uppgradera till Premium för att lyssna var du vill och hur länge du vill utan att behöva ändra dina inställningar.

Senast uppdaterad: 14 april 2021