Betalda poddprenumerationer

Stöd dina favoritpoddare och få exklusivt innehåll i gengäld genom att prenumerera på deras program med Anchor och Spotify.

Leta efter  på program som endast är för prenumeranter.

Prenumerera på en podd

Obs! Betalda poddprenumerationer är oberoende av Spotify Premium-prenumerationer.

1. Gå till poddens programsida.
  2. Hitta prenumerationslänken i programbeskrivningen.
  3. Ange dina uppgifter och tryck sedan på Prenumerera.
  4. Så här låser du upp podden för att lyssna:
    • tryck på Aktivera på Spotify
    • eller kopiera den privata RSS-länken och klistra in den i valfri podd-app.

Din betalning förnyas automatiskt i slutet av prenumerationsperioden om du inte avbryter den innan förnyelsedatumet.

För mer information kan du gå till Anchors supportsida

Avsluta poddprenumeration

Vi inkluderar en avslutningslänk i vårt månatliga e-postmeddelande som bekräftar din nästa betalning för poddprenumerationen. Du hittar länken i ett e-postmeddelande som vi redan har skickat till dig, eller väntar du tills nästa kommer.

Du kan fortfarande få tillgång till prenumerationsinnehåll fram till nästa förnyelsedatum, sen låses det igen.

Vi erbjuder inte återbetalningar eller delåterbetalningar, så det är bäst att avbryta innan nästa förnyelsedatum.

Senast uppdaterad: 27 april 2021