Betalda poddprenumerationer

Stöd dina favoritpoddare och få exklusivt innehåll i gengäld genom att prenumerera på deras program med Spotify for Podcasters och Spotify.

Leta efter Lås på program som endast är för prenumeranter.

Prenumerera på en podd

Obs! Betalda poddprenumerationer är oberoende av Spotify Premium-prenumerationer.

1. Gå till poddens programsida.
  2. Hitta prenumerationslänken i programbeskrivningen.
  3. Ange dina uppgifter och tryck sedan på Prenumerera.
  4. Så här låser du upp podden för att lyssna:
    • tryck på Aktivera på Spotify
    • eller kopiera den privata RSS-länken och klistra in den i valfri podd-app.

Din betalning förnyas automatiskt i slutet av prenumerationsperioden om du inte avbryter den innan förnyelsedatumet.

Du hittar mer information i Spotify for Podcasters hjälpcenter.

Avsluta poddprenumeration

Vi inkluderar en avslutningslänk i vårt månatliga e-postmeddelande som bekräftar din nästa betalning för poddprenumerationen. Du hittar länken i ett e-postmeddelande som vi redan har skickat till dig, eller så kan du vänta tills nästa kommer.

Du kan fortfarande få tillgång till prenumerationsinnehåll fram till nästa förnyelsedatum, sen låses det igen.