Kan jag få en återbetalning?

Välj ett alternativ nedan för att få hjälp med återbetalningar.

Tänk bara på att vi inte kan återbetala följande:

• Presentkort köpta i en butik. Det är bäst att lämna tillbaka dem i butiken om möjligt.
  • Premium-betalningar som görs via en partner, till exempel iTunes. Du kan kontakta dem för att begära en återbetalning (du hittar deras kontaktuppgifter på din kontosida, under Din plan).

Om du ser obehöriga eller flera avgifter kan du få hjälp här.

Om du inte vill ha Premium längre kan du när som helst avsluta prenumerationen och utnyttja den tid du betalat för. Du behåller Premium tills nästa månadsbetalning skulle förfalla. Efter det övergår ditt konto till Spotify Free och din betalningsinformation tas bort.

Om du aldrig har använt din Premium-prenumeration (eller om du har använt den, men hade en testperiod) finns det en ångerperiod där du kan byta till Spotify Free direkt och få en återbetalning. Mer information finns i vår policy

Senast uppdaterad: 12 maj 2021