Spotify på SharePlay

För: Premium på mobil och surfplatta

Lyssna på Spotify tillsammans i FaceTime‑samtal med SharePlay.

Under en SharePlay-session kan alla i samtalet lyssna på och styra vad som spelas upp.

Enheter som stöds

• iPhone som kör iOS 12 och senare
  • iPad med iPadOS 15.1 och senare

Starta en SharePlay-session

Medan du är i ett FaceTime-samtal öppnar du Spotify-appen och spelar upp något.

Då startas en fjärrgruppsession på Spotify och andra kan gå med via SharePlay i FaceTime‑samtalet.

Gå med i en SharePlay-session

Obs! Du behöver ha Spotify installerat på din enhet.

När någon i samtalet startar en fjärrgruppsession på Spotify blir du inbjuden att gå med i SharePlay.

När du gått med kan ni lyssna tillsammans i samtalet och kontrollera vad som spelas upp i Spotify-appen.

Lämna en SharePlay-session

Obs! Om du startade sessionen avslutas den för alla när du lämnar den.

Om du vill lämna sessionen kan du:

• Lämna sessionen via SharePlay-bannern
  • Tryck på LÄMNA SESSION/AVSLUTA SESSION i Spotify-appen
  • Avsluta FaceTime‑samtalet

Fungerar det inte?

Kontrollera att enheten stöds och att iOS är uppdaterat.