Privat lyssnande

Med Vänaktivitet kan alla som följer dig på Spotify automatiskt se vad du lyssnar på.

Om du inte vill att andra ska veta vad du lyssnar på kan du starta en session med Dölj aktivitet.

Obs! Det du lyssnar på under en session med Dölj aktivitet kanske inte påverkar dina musikrekommendationer, t.ex. Discover Weekly.

Välj din enhet och läs hur du sätter på och stänger av Dölj aktivitet.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Aktivera Dölj aktivitet under Sociala nätverk.

Avsluta Dölj aktivitet genom att repetera stegen och stänga av den.

Dölj aktivitet avslutas automatiskt när du startar om Spotify eller efter en lång stunds inaktivitet.

1. Klicka på  längst upp till höger.
  2. Klicka på Dölj aktivitet.

Ett hänglås på din profilbild visar att Dölj aktivitet är aktiverat.

Avsluta Dölj aktivitet genom att repetera stegen och stänga av den.

Dölj aktivitet avslutas automatiskt när du startar om Spotify eller efter en lång stunds inaktivitet.

Senast uppdaterad: 13 augusti 2021