PlayStation®

Ladda ned Spotify-appen till PS4 eller PS3 och lyssna på din favoritmusik och dina favoritpoddar på din konsol.

Loggar in

Öppna Spotify-appen på din konsol och logga sedan in på ett av följande sätt:

• Ange den e-postadress och det lösenord du använder för Spotify.
  • Öppna Spotify-appen på din mobil eller surfplatta och hitta din enhet med Spotify Connect.

När du loggar in på Spotify länkar ditt konto till ditt PlayStation Network-konto. Det här loggar automatiskt in dig på Spotify när du loggar in på ditt PSN-konto.

Lyssna medan du spelar

För: PS4.

När du spelar upp Spotify på PS4 fortsätter musiken spelas upp medan du spelar spel.

Tips! Om spelet tillåter det kan du inaktivera spelmusiken för att få bästa möjliga Spotify-upplevelse.

Så här styr du Spotify medan du spelar:

1. Håll PS-knappen på kontrollen intryckt för att visa snabbmenyn.
  2. Välj Spotify.
  3. Här kan du byta låt, spela upp/pausa eller justera volymen.

Alternativt kan du använda Spotify Connect för att fjärrstyra musiken med mobilen.

Koppla bort Spotify från PlayStation Network

Du kan sluta länka ditt PSN-konto med Spotify genom att kontakta Sonys kundsupport och uppge ditt användarnamn.

Senast uppdaterad: 21 april 2021