Spotify på PlayStation

Ladda ner Spotify-appen på din PS5, PS4 eller PS3 för att lyssna på din favoritmusik och dina favoritpoddar på din konsol.

Logga in

Öppna Spotify-appen på din konsol och logga sedan in på ett av följande sätt:

• Ange den e-postadress och det lösenord du använder för Spotify.
  • Öppna Spotify-appen på din mobil eller surfplatta och hitta din enhet med Spotify Connect.

När du loggar in på Spotify länkar ditt konto till ditt PlayStation Network-konto. Det här loggar automatiskt in dig på Spotify när du loggar in på ditt PSN-konto.

Lyssna medan du spelar

När du spelar upp Spotify på PS5 eller PS4 fortsätter musiken spelas upp medan du spelar spel.

Tips! Om spelet tillåter det kan du inaktivera spelmusiken för att få bästa möjliga Spotify-upplevelse.

Hitta Spotify i Media eller i kontrollcentret:

1. Tryck på PS-knappen på kontrollen för att öppna kontrollcentret.
  2. Välj Musik.

Alternativt kan du använda Spotify Connect för att fjärrstyra musiken med mobilen.

Musiken eller podden som spelas upp visas som ett kort i kontrollcentret. Välj kortet för att byta låt, spela upp/pausa eller justera volymen.

Så här styr du Spotify medan du spelar:

1. Håll PS-knappen på kontrollen intryckt för att visa snabbmenyn.
  2. Välj Spotify.
  3. Här kan du byta låt, spela upp/pausa eller justera volymen.

Alternativt kan du använda Spotify Connect för att fjärrstyra musiken med mobilen.

Koppla bort Spotify från PlayStation Network

Du kan sluta länka ditt PSN-konto med Spotify genom att kontakta Sonys kundsupport och uppge ditt användarnamn.