Automatisk uppspelning

När du kommit till slutet på ett album, en spellista eller en grupp låtar spelar Spotify automatiskt upp liknande låtar så att musiken fortsätter.

Välj din enhet och läs om hur du sätter på och stänger av Automatisk uppspelning.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Under Uppspelning bläddrar du ned till Automatisk uppspelning och aktiverar  eller inaktiverar  den.
  1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar.
  2. Bläddra ned till Automatisk uppspelning och aktivera  eller inaktivera .