Spotify Radio

Få en låtsamling baserad på valfri(tt) artist, album, spellista eller låt med Spotify Radio. Den uppdateras också och hålls aktuell.

Perfekt när du inte vet vad du vill spela eller för att hålla humöret uppe.

1. Gå till valfri(tt) artist, album, spellista eller låt.
  2. Välj Tre horisontella prickar (iOS)/Tre vertikala prickar (Android).
  3. Välj Gå till radio.

Spara en radio

Gilla Lägg till sparad en artistradio, albumradio eller låtradio för att lägga till den i Ditt bibliotek under Spellistor.

Om du har Premium kan du ladda ned den också.

Liknande artiklar