Shuffle

Det finns två sätt att använda shuffle på.

Shuffle

Använd shuffle för spellistor, album eller artistprofiler för att få en blandning av det som ska spelas upp härnäst.

Smart Shuffle

För: Mobil (endast Premium)

Smart Shuffle är standardläget för uppspelning som uppdaterar dina lyssningssessioner genom att blanda in rekommendationer som matchar stämningen. Du kan aktivera det i dina spellistor du har skapat eller i dina Gillade låtar så börjar vi blanda in låtar som vi tror kommer passa bra ihop med dem.

Så här aktiverar du Smart Shuffle:

1. Gå till fältet Nu spelas längst ned på skärmen eller öppna vilken som helst av dina spellistor.
    Obs! På surfplatta trycker du på albumomslaget i sidomenyn.
  2. Leta efter shuffle‑symbolen och tryck på den.
  • Shuffle Shuffle är av – spår spelas upp i ordning
  • Shuffle är aktivt Shuffle är på – spår spelas upp slumpmässigt
  • Smart Shuffle är aktivt Smart Shuffle är på – spår och personliga rekommendationer spelas upp slumpmässigt

Du kan identifiera allt rekommenderat musikinnehåll i fältet Nu spelas. Alla rekommendationer kommer att ha en sparkle_icon bredvid artistnamnet.

Har du inte Premium?

Om du använder vår gratistjänst kan du bara använda shuffle förutom på vissa Spotify‑spellistor, till exempel Skapat för dig.

Uppgradera till Premium om du vill ta kontrollen över din lyssningsupplevelse.