Bjuda in eller ta bort medlemmar i en Family-plan

Planhanteraren kan bjuda in eller ta bort medlemmar på sin Family-sida.

1. Gå till din kontosida.
  2. Bläddra ner till Hantera dina familjekonton.
  3. Välj alternativet för att lägga till eller ta bort medlemmar.

Logga in för att bjuda in eller ta bort medlemmar

Inbjudna medlemmar får en länk för att gå med och där behöver de göra följande:

• Logga in på sitt eget konto eller registrera sig för ett eget konto
  • Bekräfta sin fullständiga adress

Obs! Du tillåts endast ändra Family-planer en gång om året.

Öppnas inbjudan i fel konto?

Om ni använder samma enhet behöver planhanteraren vara utloggad innan någon annan öppnar en inbjudningslänk.

Inbjudna medlemmar måste logga in på sitt eget konto eller registrera sig för ett eget konto för att gå med.

Har länken gått ut?

Prova att öppna länken i ett inkognitofönster/privat fönster i webbläsaren.

Om det inte fungerar kan du be planhanteraren att skicka en ny inbjudan.

Senast uppdaterad: 16 april 2021