Jag kan inte höra Spotify

Här är några vanliga åtgärder som du kan vidta om appen verkar spela men du inte hör någonting.

Så här gör du

Hur du gör det

Kontrollera din enhets ljudinställningar

Se till att du har valt rätt ljudutgång i ljud‑ och volyminställningar på din enhet, t.ex. din bärbara dators högtalare.

På mobilen kan det finnas olika inställningar för olika ljud, t.ex. media eller telefonsamtal. Se till att du justerar volymen för media.

Kontrollera din enhets supportsida för hjälp med ljud- eller volyminställningarna.

Kontrollera att ljudet fungerar på din enhet

Testa det genom att spela upp från något annat än Spotify.
Om du upptäcker problem kan tillverkaren av din enhet hjälpa till.

För datorer kan det vara bra att kontrollera ljudkortet eller programvaran.

Kontrollera att du inte spelar till en annan enhet

Du kanske skickar ljudet någon annanstans, till exempel med Spotify Connect, Bluetooth eller en annan trådlös anslutningsmetod.