Spotify är offline

Här är några åtgärder du kan testa om din app inte ansluts till internet.

Är offlineläget aktiverat?

Välj din enhet för att se hur du kontrollerar.

Tips: Kan du inte logga in för att kontrollera? När appen är i offlineläge kan du inte logga in med Facebook eller Apple. Du kan använda en e‑postadress och ett lösenord istället eller få hjälp genom Facebooks inloggningshjälp eller Apples inloggningshjälp.

Om offlineläget är inaktiverat kontrollerar du om andra appar eller webbsidor fungerar på din enhet.

Kontrollera andra appar eller webbsidor

Om andra appar eller webbsidor inte heller fungerar är problemet förmodligen din internetanslutning.

Kontrollera följande saker baserat på den typ av internetanslutning du har.

Hjälp med WiFi-anslutning

Felsökningsförslag

Hur du gör det

Starta om ditt WiFi

Stäng av WiFi i enhetens inställningar. Vänta 30 sekunder och slå sedan på det igen.

Detta kan återupprätta en bra anslutning.

Starta om din router

Om du använder WiFi hemma startar du om routern. Du hittar hjälp om hur du gör det på routerns supportsida.

Kontrollera om det finns begränsningar

Vissa delade eller offentliga nätverk (t.ex. skolor/kontor) begränsar åtkomst till vissa tjänster.

Du kan kontakta IT-avdelningen för mer information.

Testa med en annan WiFi- eller dataanslutning

Om det fungerar med en annan anslutning kan du kontakta din tjänsteleverantör för mer information.

Hjälp för mobildataanslutning

Kontrollera att du har tillräckligt med data i enhetens inställningar. Din dataleverantör kan hjälpa dig med det.

Tips: Vi rekommenderar att du använder WiFi när det är möjligt för att hålla nere datakostnader.

Fungerade det inte?

Kontrollera din brandvägg (om du använder en) för att se om Spotify är angivet som ett undantag. Leverantören av din brandvägg kan hjälpa dig med det.

Du kan även testa stegen i Jag kan inte lyssna på Spotify.