Musik och podcasts som saknas

Hittar du inte det du söker i sökresultaten?

Vi har inte all världens musik och podcasts på Spotify, och utbudet kan variera över tid och i olika länder. Det beror på tillstånd från rättighetsinnehavarna.

Vi lägger till ny musik och nya podcasts varje dag, så om du inte hittar det du letar efter nu kanske det visas (eller kommer tillbaka) snart.

Saknas det i Ditt bibliotek?

Om du använder mobilappen kan du kontrollera att du inte har råkat gömma något med ett filter. Dra skärmen nedåt för att visa dina filter.

Om det inte beror på ett filter kanske det är i ett annat konto. Prova att logga ut och in igen med andra inloggningsuppgifter.

Om du fortfarande inte hittar det kanske det inte sparades rätt. Använd Sök för att hitta det du letar efter och gilla  det.

Obs! När du  ett album eller en artist gillar du inte automatiskt alla låtar på albumet. På samma sätt gillar du inte automatiskt albumet eller artisten bara för att du gillar en låt.

Tips: Om du vill spara alla låtarna på ett album trycker du på / på albumet och sedan Gilla alla låtar.

Om du tror att någon har fått tillgång till ditt konto hittar du mer information i Tror du att ditt konto har hackats?

Senast uppdaterad: 21 april 2021