Poddar och program

Lyssna på dina favoritpoddar och upptäck många fler, inklusive program med musik.

• Få rekommenderade och utvalda poddar och program.
  • Spara de poddar och program du gillar. Nya avsnitt sparas sedan automatiskt.
  • Ladda ned för att lyssna offline.
  • En del avsnitt innehåller även videor.

Obs! Spotify spelar inte upp reklam som avbryter musiken för Premium-användare, men en del poddar kan innehålla reklam, rekommendationer som läses upp av värden eller sponsrade meddelanden.

Hitta och spela upp poddar och program

1. Tryck på Sök .
  2. Under Utforska alla trycker du på Poddar och program.
  3. Utforska rekommenderade avsnitt eller bläddra ned för att utforska efter kategori.
  4. Välj en podd eller ett avsnitt för att visa dess sida och alla tillgängliga avsnitt.

Tryck på  för att börja lyssna.

Tryck på  för att kontrollera uppspelningshastigheten.

Tryck på  för att spola framåt 15 sekunder, eller på  för att spola bakåt 15 sekunder.

I vyn Nu spelas trycker du på  (iOS)/ (Android) på en podd eller ett program för att:

• Få mer information
  • Ladda ned avsnitt för offlinelyssning
  • Dela med dina vänner och på sociala medier
  • Lägg till i din Uppspelningskö
  1. Klicka på Sök .
  2. Under Utforska alla väljer du Poddar och program.
  3. Utforska rekommenderade avsnitt eller bläddra ned för att utforska efter kategori.

Håll musen över omslagsbilden och klicka på knappen Spela upp  för att börja lyssna eller klicka på titeln för att se fler avsnitt.

Klicka på  för att kontrollera uppspelningshastigheten.

Klicka på  för att spola framåt 15 sekunder, eller på  för att spola bakåt 15 sekunder.

Spara poddar och program

Poddar eller program

• Välj FÖLJ på en sida för att spara den i Ditt bibliotek under fliken Poddar.
  • Tryck på FÖLJER på sidan för att sluta följa den.

Avsnitt

• Tryck på  på ett avsnitt för att spara det i spellistan Dina avsnitt i Ditt bibliotek.
  • För att ta bort ett avsnitt trycker du på  (iOS)/ (Android) till höger om titeln för ett avsnitt. Tryck sedan på .
  • För att spara ett avsnitt i en annan spellista trycker du på . Välj sedan en spellista eller skapa en ny.
  • Klicka på FÖLJ på sidan för att spara den i Podcasts i Ditt bibliotek
  • Klicka på FÖLJER på sidan för att sluta följa den.

Hitta de senaste avsnitten av dina sparade poddar och program

För: Mobil

1. Tryck på Hem .

2. Tryck på .

3. Välj Poddar och program.

Nyheter visar upp till 100 av de senaste avsnitten av dina sparade poddar och program.

Avsnitt kan finnas i listan i upp till 60 dagar från deras utgivningsdatum.

Ladda ned poddar och program

Tryck på  på en podd eller ett program för att ladda ned.

Obs! Du behöver Premium för att ladda ned program.

Läs mer om nedladdningar

Lägg till en podd på Spotify

Kolla in Spotify for Podcasters.

Senast uppdaterad: 16 november 2021