Lyssna offline

Ladda ned din musik och dina poddar och ta med dem dit ditt internet inte räcker.

• Med Premium kan du ladda ned album, spellistor och poddar.
  • Med gratisversionen av Spotify kan du ladda ned poddar.
  • Du kan ladda ned hela 10 000 låtar per enhet på upp till fem olika enheter.
  • Du måste gå online minst en gång var 30:e dag för att behålla dina nedladdningar. Det gör att Spotify kan samla in uppspelningsdata och kompensera artister.

Så här laddar du ned

Laddas det inte ned?

• Kontrollera att enheten inte är i viloläge.
  • Kontrollera att internetuppkopplingen är aktiv.
  • Se till att du har tillräckligt med lagringsutrymme
    Tips! Vi rekommenderar minst 1 GB ledigt minne
  • Stäng av eventuella appar som rensar cacheminnet/sparar på batteriet
  • Se till att du inte har nått gränsen på fem enheter

Aktivera offlineläge

Nedladdningar spelas automatiskt när du förlorar internetanslutningen, men du kan använda offlineläge för att säkerställa att bara nedladdningar spelas upp.

Spelas inte nedladdningarna upp?

Kontrollera nedladdningsstatusen bredvid låten eller spellistan.

Ikon för Nedladdat Nedladdning slutförd

Hur felsöker jag?

• Starta om appen
  • Aktivera Offlineläge

Ikon för Nedladdning pågår eller Ikon för Ladda ned Spår har inte laddats ned

Hur felsöker jag?

Obs! Du måste ladda ned musik och poddar på nytt efter ominstallationen av appen.

Spår eller poddar som inte längre är nedladdade

Du kan förlora dina nedladdningar om:

• du inte går online minst en gång var 30:e dag
  • du installerar om appen
  • du laddar ned till fler än fem enheter.
    Obs! Nedladdningar tas bort från enheten som du använde för längst sedan.
  • Din Spotify-app är inte uppdaterad
  • Ditt SD-kort (om du har ett) fungerar inte som det ska

Ångra nedladdningar

Du kan bara ladda ned till max fem enheter. Om du vill ladda ned till ytterligare en enhet måste du ta bort nedladdningar från en annan.

Ta bort alla nedladdningar från din mobila enhet

1. Tryck på Inställningar Ikon för inställningar.
  2. Endast iOS: Tryck på Lagring.
  3. Välj Ta bort alla nedladdningar.

Ta bort nedladdningar manuellt

1. Öppna Ditt bibliotek.
  2. Endast mobil: Tryck på Nedladdat.
  3. Öppna ett album eller en spellista som laddats ned.
  4. Tryck på den gröna pilknappen Ikon för Nedladdat.
  5. Endast mobil: Tryck på Ta bort.
    Obs: Den gröna ikonen blir svartIkon för Ladda ned.

Liknande artiklar