Lokala filer

Använd appen för att spela upp musikfiler som lagrats på din enhet och som vi kallar lokala filer.

Obs! Filer eller nedladdningar från olagliga källor tillåts inte.

För: Premium

1. Importera dina lokala filer med stegen under ”Desktop”.
  2. Lägg till filerna i en spellista.
  3. Logga in med mobilen eller surfplattan via samma WiFi-nätverk som din dator.
  4. Gå till Inställningar  > Lokala filer och slå på Aktivera synkronisering från dator.
    Obs! Du måste tillåta att Spotify upptäcker enheter när du uppmanas till det.
  5. Ladda ned spellistan med dina lokala filer.

Fungerade det inte?

Kontrollera att:

• Du är inloggad på samma konto på både datorn och mobilen.
  • Dina enheter är anslutna till samma WiFi-nätverk.
  • Appen är uppdaterad på båda enheterna.
  • Din enhet är uppdaterad.
  • Spotify-appen har åtkomst till ditt lokala nätverk. Kontrollera dina iPhone/iPad-inställningar under Spotify.

För: Premium

1. Importera dina lokala filer med stegen under ”Desktop”.
  2. Lägg till filerna i en spellista.
  3. Logga in med mobilen eller surfplattan via samma WiFi-nätverk som din dator.
  4. Ladda ned spellistan med dina lokala filer.

Fungerade det inte?

Kontrollera att:

• Du är inloggad på samma konto på både datorn och mobilen.
  • Dina enheter är anslutna till samma WiFi-nätverk.
  • Appen är uppdaterad på båda enheterna.
  • Din enhet är uppdaterad.

1. Klicka på  längst upp till höger och välj Inställningar
  2. Bläddra till Lokala filer och slå på Visa lokala filer
  3. Stäng av källor du inte vill ha.
  4. Klicka på LÄGG TILL EN KÄLLA för att välja en annan mapp.

Musik från den mappen finns nu i Lokala filer i Ditt bibliotek.

Filtyper som stöds

Obs! Vissa av dina filer kanske skyddas i begränsade format. Installera QuickTime på din dator om du vill att de flesta av de här spåren ska kunna spelas upp på Spotify.

• .mp3
  • .m4p (såvida den inte innehåller video)
  • .mp4 (om QuickTime är installerat på din dator)

iTunes förlustfria format (M4A) stöds inte.

Om din fil inte stöds gör vi vårt bästa för att matcha den med låtar från Spotifys katalog. Versionen vi matchar kan skilja sig från originalet.