Lokala filer

Du kan använda appen till att spela upp alla ljudfiler som lagrats lagligt på din enhet tillsammans med de miljontals spår Spotify har att erbjuda.

Obs! Du kan behöva tillåta åtkomst i enhetens inställningar.

Lyssna på lokala filer

Du hittar dina lokala filer i Ditt bibliotek > mappen Lokala filer.

Tonade spårövergångar

När tonade spårövergångar är aktiverade kommer Spotify att tona spårövergångar mellan lokala filer som använder samma samplingshastighet och kanalantal (mono/stereo).

Liknande artiklar