Lokala filer

Tillsammans med de miljontals spår vi har att erbjuda kan du med hjälp av funktionen för lokala filer använda appen till att spela upp alla ljudfiler som finns lagrade på din enhet (t.ex. .mp3 .mp4, .m4a).

Viktigt! Filer eller nedladdningar från olagliga källor tillåts inte.

Tonade spårövergångar

När inställningen tonade spårövergångar är aktiverad kommer Spotify att tona spårövergångar mellan lokala filer som använder samma samplingshastighet och kanalantal (mono/stereo).

Liknande artiklar