Varför har appen ändrats?

På Spotify testar och lanserar vi ofta förbättringar och nya funktioner.

Det innebär att du kan se något i appen som din kompis inte ser eller få tillfällig tillgång till en ny funktion.

Håll Spotify uppdaterad för att se till att du inte missar något.

Det bästa stället att ta reda på mer eller ge feedback är på vårt forum (för närvarande endast tillgängligt på engelska):

• Sök för att hitta diskussioner om en ny funktion eller design.
  • Om du får problem med ett test kan du utforska vårt hjälpforum .
  • För att lämna förslag eller feedback går du till idéavsnittet .