Så här kollar du vilken version du har av Spotify‑appen

Om du kontaktar någon av våra kanaler för kundsupport, eller om du får hjälp i Spotify Community, kan du bli ombedd att bekräfta vilken version av Spotify‑appen du använder för att få hjälp med felsökning.

Innan du gör det ska du se till att du har den senaste versionen av appen genom att uppdatera Spotify. När du har gjort ovanstående gör du så här för att kontrollera exakt vilken version av appen du har på din enhet: