Uppdatera Spotify

Spotify blir bättre med varje uppdatering. Så här ser du till att du får varenda en.

När det finns en tillgänglig uppdatering visas en blå prick bredvid Meny-ikonen  i appens övre högre hörn.

1. Klicka på Meny-ikonen med den blå pricken
  2. Välj Uppdatering tillgänglig. Starta om nu

Tips: Genom att installera om appen ser du också till att du har den senaste versionen av Spotify.

Slå på automatiska uppdateringar

1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på iTunes & App Store.
  3. Slå på Uppdateringar .

Uppdatera manuellt

1. Öppna App Store.
  2. Tryck på Uppdateringar längst ner till höger.
  3. Leta reda på Spotify och tryck på UPPDATERA

Tips: Om Spotify inte finns med i listan har du den senaste versionen av appen.

Slå på automatiska uppdateringar

1. Gå till Inställningar.
  2. Tryck på iTunes & App Store.
  3. Slå på Uppdateringar .

Uppdatera manuellt

1. Öppna App Store.
  2. Tryck på Uppdateringar längst ner till höger.
  3. Leta reda på Spotify och tryck på UPPDATERA

Tips: Om Spotify inte finns med i listan har du den senaste versionen av appen.

Slå på automatiska uppdateringar

1. Öppna Google Play Butik.
  2. Använd sökrutan för att hitta Spotify.
  3. Tryck på ikonen med tre punkter längst upp till höger.
  4. Markera automatiska uppdateringar.

Tips: Du kan slå på automatiska uppdateringar för alla dina appar. Gå till Google Play Butik > Inställningar och tryck på Uppdatera appar automatiskt. Här kan du välja att bara uppdatera automatiskt när du är ansluten till WiFi för att spara data.

Uppdatera manuellt

1. Öppna Google Play Butik.
  2. Använd sökrutan för att hitta Spotify.
  3. Tryck på UPPDATERA

Tips: Om du inte ser ett alternativ för att uppdatera har du den senaste versionen av appen.