Equalizer

Hitta rätt ljud för dig. Använd equalizern för att justera bas- och diskantnivåerna för musik och poddar.

Obs! Du kan inte ändra ljudinställningarna om du använder Spotify Connect för att spela upp på en annan enhet.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Uppspelning.
  4. Tryck på Equalizer och aktivera den .
  5. Välj en förinställning eller dra prickarna på equalizern för att hitta ett ljud du gillar.

Equalizerns tillgänglighet på Android beror på tillverkaren. De ändringar du tillämpar påverkar även ljudet för andra appar.

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Under Musikkvalitet trycker du på Equalizer.
  4. Välj det ljud du gillar i din enhets ljudinställningar.

Senast uppdaterad: 26 november 2020