Ljudkvalitet

Spotify har en mängd olika ljudkvalitetsalternativ för att du ska hitta något som passar din enhet, din plan och dina preferenser.

Musikkvalitet

Spotify Free

Spotify Premium

Webbspelare

AAC 128 kbit/s

AAC 256 kbit/s

Dator, mobil och surfplatta

Automatisk: Beror på din nätverksanslutning

Låg: Motsvarar ungefär 24 kbit/s

Normal: Motsvarar ungefär 96 kbit/s

Hög: Motsvarar ungefär 160 kbit/s

Automatisk: Beror på din nätverksanslutning

Låg: Motsvarar ungefär 24 kbit/s

Normal: Motsvarar ungefär 96 kbit/s

Hög: Motsvarar ungefär 160 kbit/s

Mycket hög: Motsvarar ungefär 320 kbit/s

Poddkvalitet

Poddkvaliteten motsvarar ungefär 96 kbit/s på alla enheter förutom webbspelaren, där den motsvarar 128 kbit/s.

Om du ändrar ljudkvaliteten på mobil/surfplatta till låg sänks även poddkvaliteten till ungefär 24 kbit/s.

Ändra ljudkvalitet

Höj musikkvaliteten för att höra detaljerna bättre och sänk den för att spara data.

Obs! Du kan inte ändra ljudinställningarna om du använder Spotify Connect för att spela upp på en annan enhet.