Siri

Använd röstkommandon för att styra din musik och dina podcasts med Siri.

Röstkommandon fungerar med iPhone, iPad och iPod Touch som kör iOS 13 eller senare, och Apple Watch som kör watchOS 6 eller senare. Du kan även använda röstkommandon med AirPlay.

Kom igång

Säg bara ”Hej Siri” följt av ditt kommando.

Obs! Var noga med att avsluta varje kommando med ”på Spotify” så att Siri vet vilken tjänst du vill använda (t.ex. ”Hej Siri, spela upp min Discover Weekly-spellista på Spotify”).

Siri kan spela upp låtar, artister, album, spellistor, podcasts och mycket mer. Du kan även Gilla musik, fråga vad som spelas upp just nu och kontrollera dina mediainställningar (t.ex. volym, hoppa över spår, spela/pausa osv.).

Senast uppdaterad: 21 april 2021