Användarnamn och visningsnamn

Ditt användarnamn

Ditt användarnamn är avsett för att identifiera dig på Spotify och du kan därför inte ändra det.

Du behöver inte ditt användarnamn för att logga in. Använd i stället din e-postadress och ditt lösenord eller samma metod som när du registrerade dig, Facebook, Apple eller ditt telefonnummer.

Ditt visningsnamn

Ett visningsnamn ersätter användarnamnet när det visas i din profil, appen och spellistor.

Obs! Du kan inte använda ditt visningsnamn för att logga in.

Ändra ditt visningsnamn

1. Tryck på Hem .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Tryck på Visa profil.
  4. Tryck på REDIGERA PROFIL.
  5. Tryck på ditt visningsnamn för att ändra det.
    Tips: Du kan även lägga till eller ändra din profilbild här.
  6. Tryck på Spara.
  1. Klicka på  längst upp till höger.
  2. Välj Profil.
  3. Klicka på ditt profilnamn och redigera informationen.
  4. Klicka på SPARA.

Obs! Du kan också ansluta till Facebook för att visa ditt Facebook-namn. Om du lägger till ett Spotify-visningsnamn visas det i stället för ditt Facebook-namn.

Senast uppdaterad: 22 september 2021