Inloggningsmetoder

Ta en titt på metoderna du kan använda för att logga in på ditt konto.

Du kan också hantera de tillåtna inloggningsmetoder genom att lägga till eller ta bort dem från din kontosida.

Logga in för att se nuvarande inloggningsmetoder

Hantera inloggningsmetoder

Under Nuvarande inloggningsmetoder finns en lista över alla sätt som du kan få åtkomst till ditt Spotify‑konto. Du kan använda alla metoderna i listan för att logga in.

Du kan lägga till fler inloggningsmetoder för att få andra alternativ.

Lägg till inloggningsmetod

1. Gå till kontosidan.
  2. Under Tillgängliga inloggningsmetoder väljer du Lägg till bredvid inloggningsmetoden du vill aktivera.
    Obs! Om du ser knappen Redigera bredvid Tillgängliga inloggningsmetoder behöver du klicka på den och autentisera dig innan du kan börja göra ändringar.
  3. Bekräfta inloggningsuppgifterna för din valda metod. När du har gjort det läggs den nya metoden till i Nuvarande inloggningsmetoder.

Obs! Det går inte att lägga till samma inloggningsuppgifter på flera Spotify‑konton. Om din valda inloggning redan är kopplad till ett befintligt konto kan du prova en annan metod eller gå till Kommer inte ihåg inloggningsuppgifterna.

Ta bort inloggningsmetod

1. Gå till kontosidan.
  2. Under Nuvarande inloggningsmetoder väljer du Ta bort bredvid metoden du vill inaktivera.
  3. Välj Ja, ta bort för att bekräfta borttagningen.