Så här loggar du ut

Vill du avsluta? Välj din enhet nedan för att ta reda på hur du loggar ut från appen.

1. Klicka på  i appens övre högra hörn.
  2. Välj Logga ut.
  1. Klicka på din profil längst ned i menyn till vänster.
  2. Välj LOGGA UT.
  1. Tryck på Hem
    Har du Premium? Tryck på Ditt bibliotek .
  2. Tryck på Inställningar .
  3. Bläddra ned till botten.
  4. Tryck på Logga ut.

Logga ut överallt

Har du använt ditt Spotify-konto på en enhet som inte är din (t.ex. en kompis telefon, skolans/bibliotekets dator) och glömt att logga ut? Oroa dig inte! Du kan logga ut från webbläsare, datorer, surfplattor och mobila enheter med ett knapptryck:

1. Logga in på din kontosida
  2. Klicka på LOGGA UT ÖVERALLT

Obs! Det här inkluderar inte partnerenheter som Sonos och PlayStation. För mer information om hur du loggar ut från Spotify på en partnerenhet eller kopplar bort Spotify från en partnerenhet kan du ta en titt på enhetstillverkarens guide.

Senast uppdaterad 15 Augusti, 2018