Kan inte återställa lösenord

Gammal e-postadress?

Du behöver ha åtkomst till e-postadressen för ditt Spotify-konto så att du kan öppna länken för lösenordsåterställning som vi skickar till dig.

Här följer några alternativ om du inte har åtkomst:

• Se till att få åtkomst till e-postadressen igen om möjligt
  • Skapa ett nytt konto och börja om från början

Inget konto kopplat till e-postadressen?

Testa att logga in med andra e-postadresser som du kan ha använt för att registrera dig.

Obs! Du kan registrera dig på några olika sätt, t.ex. med e‑post, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Försök logga in med dessa för att hitta ditt konto.

Om du tror att e-postadressen har ändrats utan din tillåtelse hittar du mer information i Tror du att ditt konto har hackats?

Har du inte fått e-postmeddelandet om återställning?

Kolla i din skräppostmapp, eller eventuella andra filtrerade mappar.

Om du inte har tillgång till e‑postadressen hittar du mer information under ”Gammal e‑postadress?” ovan.

Ogiltig länk för återställning av lösenord?

Återställ ditt lösenord igen, men den här gången genom att öppna länken i e‑postmeddelandet i en privat webbläsare eller ett inkognitofönster.

För många förfrågningar?

Prova igen senare eller använd en annan enhet.