Hjälp med Samsung-inloggning

Länka Spotify till ditt Samsung-konto för att enkelt logga in och spela upp på alla dina Samsung-enheter.

1. Se till att du är inloggad på ditt Samsung-konto på din enhet.
  2. Logga in på Spotify.
  3. Du ombeds att länka ditt Samsung-konto.
    Obs! Detta meddelande är det enda sättet att länka dina konton. Det visas tre gånger under loppet av några veckor om dina konton inte är länkade.

Koppla ifrån ditt Samsung-konto

Du kan koppla ifrån din kontosida. Klicka bara på TA BORT LÄNK under Samsung-konto.