Spotify på Apple Watch

Styr musiken från din handled med Spotify på Apple Watch.

• Spela upp, pausa och hoppa över musik och poddar
  • Lyssna direkt från din klocka (endast Premium)
  • Lyssna offline och utan din telefon (endast Premium)
  • Spara dina favoriter
  • Kontrollera vad som spelas upp på en annan enhet med Spotify Connect
  • Använd Siri för att styra din musik och dina poddar med rösten

Enheter som stöds

• iPhone som kör iOS 12 eller senare
  • Apple Watch på watchOS 6.0 eller senare

Skaffa Spotify på Apple Watch

För att få Spotify att visas i din Apple Watch laddar du ned och loggar in på Spotify-appen på din iPhone.

Obs! Se till att du har parkopplat din Apple Watch till din iPhone med Bluetooth.

Ladda ned Spotify för iPhone

Fungerar det inte?

Prova Apples steg för att installera.

Lyssna direkt från din klocka

För: Premium

För att spela upp online direkt från din klocka behöver du:

• Apple Watch Series 3 eller senare
  • watchOS 6.0 eller senare (vi rekommenderar 7.1 eller senare)
  • en anslutning via mobilnätverk eller WiFi.

Tips: Kontrollera att du kör den senaste versionen av Spotify på din iPhone.

Lyssna offline

För: Premium

Ladda ned musik och poddar till Apple Watch så att du kan lyssna utan internet. Det innebär att du kan lämna din telefon hemma och ändå ta med dig Spotify.

Du kan lagra runt tio timmar med nedladdningar på klockan, eller mer om du har mer lagringsutrymme i din klockmodell.

Obs! Det finns en nedladdningsgräns på 50 spår per spellista.

1. Gå till en spellista eller podd som du vill ladda ned på din telefon.
    Obs! Du kan inte ladda ned enskilda låtar, men du kan samla dem i en spellista och ladda ned spellistan.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Ladda ned till Apple Watch .

Ser du inte den här funktionen?

Se till att Spotify-appen och Apple Watch-operativsystemet är uppdaterade.

Senast uppdaterad: 14 september 2021