Länka Spotify till andra appar

Från att spåra din löprunda med Runkeeper till att se vad dina potentiella matchningar på Tinder lyssnar på – Spotify kan integreras med många suveräna appar.

Obs! Ditt Spotify-konto integreras aldrig med en tredjepartsapp utan ditt uttryckliga tillstånd. Gå till din appsida för att visa en lista över appar som ditt konto är integrerat med.

Ta bort åtkomst

Så här tar du bort åtkomsten för en tredjepartsapp:

1. Logga in på din appsida
  2. Leta reda på den app du vill ta bort och klicka på TA BORT ÅTKOMST.

Klart! Du kan när som helst bevilja åtkomsten igen.

Senast uppdaterad: 14 april 2021