Google Maps

För: iOS and Android

Förlora dig i musiken, inte på vägarna!

Spotify samarbetar med Google Maps för att ge dig ett enklare sätt att navigera på resan och styra musiken på vägarna.

Kom igång

Obs! Du behöver ha både Spotify och Google Maps installerat på din telefon.

Anslut bara Google Maps till Spotify på ett av dessa två sätt.

Medan du navigerar:

1. Tryck längst ned på kartskärmen (där den uppskattade tiden till destinationen visas).
  2. Välj Inställningar
  3. För iPhone/iPad väljer du Kontroller för musikuppspelning
    För Android väljer du Visa kontroller för mediauppspelning.
  4. Välj Spotify och godkänn villkoren för att ansluta ditt konto.

Eller via Google Maps inställningar:

1. Öppna Google Maps.
  2. Öppna huvudmenyn längst upp till vänster.
  3. Välj kugghjulsikonen för Inställningar
  4. Välj Navigering
  5. För iPhone/iPad väljer du Kontroller för musikuppspelning
    För Android väljer du Visa kontroller för mediauppspelning.
  6. Välj Spotify och godkänn villkoren för att ansluta ditt konto.
  7. Spotify kommer då att vara tillgängligt under en aktiv navigeringssession.

När du är ansluten hittar du musikkontrollerna längst ner på din navigeringskarta. Tryck på Spotify-logotypen för att bläddra bland fler uppspelningsalternativ.

Senast uppdaterad: 14 april 2021