Google Maps och Spotify

För: Mobil och surfplatta

Spotify samarbetar med Google Maps för att du ska kunna styra din resa och ditt lyssnande från ett ställe. Förlora dig i musiken, inte på vägarna!

Obs! Du behöver ha både Spotify och Google Maps installerade på din telefon.

Anslut Spotify till Google Maps

1. Öppna Google Maps.
  2. Öppna huvudmenyn längst upp till höger.
  3. Välj Inställningar.
  4. Välj Navigeringsinställningar.
  5. För iPhone/iPad väljer du Kontroller för musikuppspelning.
    För Android väljer du Visa kontroller för mediauppspelning.
  6. Välj Spotify och godkänn villkoren för att ansluta ditt konto.

Du hittar nu musikkontrollerna längst ner på din navigeringskarta. Tryck på Spotify‑logotypen för att bläddra bland fler uppspelningsalternativ.