Betalningar för Family-planen

Vi debiterar bara planhanteraren (personen som registrerade sig för planen), aldrig inbjudna medlemmar.

Vi debiterar planhanteraren för hela summan, oavsett om medlemmar går med eller inte och oavsett hur många som gör det.

Obs! Du kan inte betala för Premium Family via mobil eller via ett annat företag. Om du redan betalar på det sättet måste du först avsluta och vänta på att din nuvarande Premium-plan tar slut.

Har du redan Premium?

Om du redan har Premium byts din fakturering automatiskt – du behöver inte avbryta något.

• För planhanterare: Ditt nya betalningsdatum infaller troligen några dagar tidigare än vanligt för att täcka prisskillnaden.
  • För planmedlemmar: Alla betalningar görs av planhanteraren. Eventuell återstående Premium-tid som du har går förlorad.

Du kan kontrollera det här på din kontosida, under Din plan.

Senast uppdaterad: 14 maj 2021